Förhandsboka signerat exemplar av Vänligheten hos SF bokhandeln

Om du förhandsbokar ditt exemplar av "Vänligheten"sfbok.se för onlineköp eller i Stockholmsbutiken, får du ditt exemplar signerat. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Science fiction bokhandeln beskriver "Vänligheten" såhär:
”Vänligheten” kan beskrivas som en svensk samtidsroman som spänner över 30 års tid. Boken början en höstmorgon 2018 i Norrtäljes hamn. Plötsligt står den bara där. En klargul, låst container. Ingen vet hur den har kommit dit eller vem den tillhör. När den så småningom öppnas står det klart att dess innehåll kommer att förvandla Norrtälje och förändra det som alla tagit för givet. För vad är en värld utan vänlighet? John Ajvide Lindqvist själv beskriver boken såhär: "På ett sätt är Vänligheten det snällaste jag har skrivit, på ett annat sätt det otäckaste. Det är inte mycket av våld eller blod, däremot den obehagliga premissen att något får den enkla, vardagliga vänligheten människor emellan att vittra sönder i Norrtälje under ett par höstmånader. Det är min längsta roman hittills, drygt 700 sidor, och framförallt så handlar den om kärlek. Och pokémon."

OBS: Detta erbjudande gäller endast förhandsbokningar via näthandeln och för upphämtning i Stockholmsbutiken, ej för hämtning i Göteborg eller Malmö! Erbjudandet gäller så länge lagret av signerade böcker räcker. Vi kan inte erbjuda personliga hälsningar från John Ajvide Lindqvist.

Mer att läsa

Det skrivna

Den kompletta guiden till Johns böcker, noveller och andra texter.

Det rörliga

Filmatiseringar, tv-produktioner och scenföreställningar.

Det exklusiva

Här finns exklusivt material, vissa aldrig tidigare publicerade texter.

Om John

John Ajvide Lindqvists historia - vem är han och vad han han gjort?