Lagen Angående Samlag

Underbara härliga fina Sverige (5 stars)

1 november 2020
Stadens minister Sepåfan Löken hade för avsikt att göra ändringar i LAS, Lagen Angående Samlag, även känd som Först-in-sen-ut-regeln. Till hans grämelse fick han först mothugg av alla swingers i fuckföreningarna och kort därpå även av sin gamla vapendragare Jojo Sjömansvett, som rentav hotade att misstro Löken.
Löken drog en lättnadens suck när Jojo kort därefter avgick, men även hans efterträdare Swoosh Superstar sade sig fullt benägen att hysa misstroende.
Jojo formade allianser hejvilt och lyckades rentav väcka Nygaloscherna ur deras folkhemsnostalgiska slummer. Snart stod de alla där som en man och sa: "Löken är misstrodd!" Bara Miljonpartiet avstod av hänsyn till maktberusning.
   Nu var det skarpt läge för Löken! Han fick nojsa med de mindre nymfomana fuckföreningarna samt intresseorganisationen Svenskt Könsliv som verkligen var intresserad, men framförallt av pengar. De hade länge hojtat om momsavdrag för sex och nu vädrade de morgonluft.
   Det gick som det brukar. Det vevades och dunkades till höger och vänster under ett par dagar, varpå frågan föll i glömska till förmån för cowboyvalet i väster och Vanlighetens folk återvände in i garderobernas dunkel.

Mer att läsa

Det skrivna

Den kompletta guiden till Johns böcker, noveller och andra texter.

Det rörliga

Filmatiseringar, tv-produktioner och scenföreställningar.

Det exklusiva

Här finns exklusivt material, vissa aldrig tidigare publicerade texter.

Om John

John Ajvide Lindqvists historia - vem är han och vad han han gjort?