Signerad jubileumsutgåva av Låt den rätte komma in släpps i 300 exemplar

Äntligen har det blivit dags för en svensk bok av John att ges ut, signerad och i begränsad utgåva. Det är jubileumsutgåvan av "Låt den rätte komma in" som nu släpps i signerad utgåva i endast 300 exemplar.

Jubileumsutgåvan av Låt den rätte komma in innehåller utöver originaltexten även novellerna Låt de gamla drömmarna dö och Varför dröjde du? som båda är nyckelnoveller till boken, filmmanuset till Tomas Alfredsons svenska filmatisering samt ett nyskrivet efterord av John. Omslaget är gjort av den internationellt kände skräckomslagsmakaren Vincent Chong. Boken kommer vara signerad av John, ha ett specialgjort fodral och ha röda kantsnitt.

100 exemplar av boken kommer att säljas på LÅT DEN RÄTTE KOMMA HIT eventet den 2 maj och resterade 200 kommer säljas via Adlibris med start den 14 maj. När de sen är slut är det slut. Det kommer inte att släppas några fler exemplar av denna utgåva.

Den osignerade jubileumsutgåvan av "Låt den rätte komma in" finns som alternativ. Den har samma innehåll men är inte signerad och saknar även rött kantsnitt och specialfodralet.

Mer att läsa

Det skrivna

Den kompletta guiden till Johns böcker, noveller och andra texter.

Det rörliga

Filmatiseringar, tv-produktioner och scenföreställningar.

Det exklusiva

Här finns exklusivt material, vissa aldrig tidigare publicerade texter.

Om John

John Ajvide Lindqvists historia - vem är han och vad han han gjort?