Låt den rätte komma in: En exklusiv utgåva

Förlaget Suntup Editions har som första förlag get ut en av Johns böcker i begränsad upplaga. Hela tre olika utgåvor av "Låt den rätte komma in" har de producerat. Här kommer vi att ta en närmare titt på den billigaste av de tre, den så kallade artistutgåvan, plus en väldigt speciell Rubiks Kub.Artistutgåvan:
Utgiven i endast 1,000 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av Bud Cook. (Pris $130). Boken kommer i ett skyddande slipcase och är den enda av utgåvorna som har Bud Cooks illustration som omslag.


Numrerad utgåva:
Utgiven i endast 250 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av John och Bud Cook. (Pris $575) Vi återkommer med bilder på denna utgåva när den släppts.

Bokstavsutgåva:
Utgiven i endast 26 exemplar och illustrerad av Bud Cook. Denna utgåva är signerad av John och Bud Cook. (Pris $2,500) Vi återkommer med bilder på denna utgåva när den släppts.

Nedan är en bild från när Bud skapade illustrationerna till boken.Alla utgåvorna innehåller även novellerna ”Låt de gamla drömmarna dö” (”Let the old dreams die”) och ”Varför dröjde du? (”What kept you so long?”).

Förutom böckerna tillverkade man även en brevpress innehållandes en Rubiks Kub vars nummer eller bokstav stämmer överens med de två dyraste utgåvorna av boken. Denna kunde köpas för $150.

Utvalda bilder

Mer att läsa

Det skrivna

Den kompletta guiden till Johns böcker, noveller och andra texter.

Det rörliga

Filmatiseringar, tv-produktioner och scenföreställningar.

Det exklusiva

Här finns exklusivt material, vissa aldrig tidigare publicerade texter.

Om John

John Ajvide Lindqvists historia - vem är han och vad han han gjort?